Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JagaBerillo Transit Galaxy FC
Normal Tactiek Off Diamond
56% Balbezit 44%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Cira onderschept slim de pass. Cira geeft een lange en hoge pass. Latawiec met een sublieme pass. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Żygowski rent richting de bal. Żygowski passt de bal in één keer door. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki haalt uit met een fantastische trap. Wilchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Magdoń verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen onderschept slim de pass. Holub rent richting de bal. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Wilchowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JagaBerillo 66%, Transit Galaxy FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JagaBerillo - Transit Galaxy FC 0:0

50e minuut.
Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Holub bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski is nu in balbezit. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Inworp. Kmiecik met een snelle inworp. Warszycki controleert de bal met de borst. Warszycki haalt uit met een fantastische trap. Wilchowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JagaBerillo - Transit Galaxy FC 0:1

67e minuut.
Holub is nu in balbezit. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Holub bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki is nu in balbezit. Warszycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JagaBerillo - Transit Galaxy FC 0:2

89e minuut.
Żygowski passt de bal in één keer door. Neros is nu in balbezit. Neros probeert naar een medespeler te passen. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej draait met de bal, schiet en ... Wieczerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JagaBerillo 63%, Transit Galaxy FC 37%.
JagaBerillo - Transit Galaxy FC 0:2