Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zakapiory Kołatki Blizzord Bagno
532off Tactiek LeTaktik
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen good


1e minuut.
Erdemoğlu is nu in balbezit. Sysiak is nu in balbezit. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka schiet op doel. CampbeII verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk speelt de bal door. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... CampbeII kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Prodan rent richting de bal. Prodan passt de bal in één keer door. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız haalt uit met een fantastische trap. Politankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Blizzord Bagno 0:1

32e minuut.
Güntekiner met de inworp. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz met een sublieme pass. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zakapiory Kołatki - Blizzord Bagno 1:1

36e minuut.
Erdemoğlu schiet op doel. Uutela speelt de bal door. Răcaru heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru geeft een hoge lob. Erdemoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Blizzord Bagno 2:1

37e minuut.
Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek passt de bal zonder na te denken. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız is nu in balbezit. Apansız schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Đerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güntekiner. Güntekiner krijgt een gele kaart. Apansız is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondraciuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mielcarek probeert de bal aan de voet te houden. Apansız rent richting de bal. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakapiory Kołatki 50%, Blizzord Bagno 50%.
Zakapiory Kołatki - Blizzord Bagno 2:1

47e minuut.
Doeltrap. CampbeII met een harde bal richting middenveld. Prodan kopt de bal weg. Apansız is nu in balbezit. Apansız haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Güntekiner rent richting de bal. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Răcaru is nu in balbezit. Răcaru met een sublieme pass. Niemierka rent richting de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. CampbeII werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Blizzord Bagno 3:1

66e minuut.
Sinowatz geeft de bal voor. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doria is nu in balbezit. Erdemoğlu onderschept slim de pass. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Răcaru met de inworp. Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz geeft de bal voor. Klungelig pakt Niemierka de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Doria geeft de bal voor. Chętny kopt de bal weg. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chętny passt de bal in één keer door. Doria is nu in balbezit. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru geeft de bal voor. Erdemoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Blizzord Bagno 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakapiory Kołatki 47%, Blizzord Bagno 53%.
Zakapiory Kołatki - Blizzord Bagno 4:1