Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Gulls AC_Milan222
Attack Tactiek super
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 49.2
matig Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Fierli met een sublieme pass. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta passt de bal met de wreef. Penzavalli rent richting de bal. Penzavalli schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Gangan rent richting de bal. Queiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Penzavalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Kordecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - AC_Milan222 0:1

16e minuut.
Queiroz neemt de hoekschop. Kvalta kopt de bal weg. Penzavalli rent richting de bal. Penzavalli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Fierli speelt de bal door. Kvalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta passt de bal in één keer door. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzavalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kvalta met een sublieme pass. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli passt de bal in één keer door. Penzavalli rent richting de bal. Penzavalli haalt uit met een fantastische trap. Kordecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kamnik geeft de bal voor. Fierli heeft problemen om de bal te vangen. Dhulst schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fierli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skotnícký komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kordecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvalta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - AC_Milan222 0:2

30e minuut.
Skotnícký passt de bal met de wreef. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu probeert naar een medespeler te passen. Penzavalli is nu in balbezit. Penzavalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Skotnícký passt de bal in één keer door. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Ślużyński speelt de bal door. Penzavalli is nu in balbezit. Penzavalli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Queiroz speelt de bal door. Kamnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamnik probeert naar een medespeler te passen. Starowicz rent richting de bal. Starowicz passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Queiroz zal de hoekschop nemen. Kvalta kopt de bal weg. Penzavalli rent richting de bal. Penzavalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kamnik geeft een hoge lob. Cəbrayılov kopt de bal weg. Dhulst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzavalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Volder probeert naar een medespeler te passen. Gangan is nu in balbezit. Skotnícký rent richting de bal. Gangan onderschept slim de pass. Gangan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Thwaites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ndzuzo is nu in balbezit. Ndzuzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - AC_Milan222 1:2

45e minuut.
Skotnícký probeert naar een medespeler te passen. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Penzavalli is nu in balbezit. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 64%, AC_Milan222 36%.
White Gulls - AC_Milan222 1:2

46e minuut.
Inczewski komt het veld opgelopen. Michałek komt het veld opgelopen. Mężyk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli geeft een hoge lob. Kvalta kopt de bal weg. Penzavalli rent richting de bal. Penzavalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - AC_Milan222 1:3

52e minuut.
Queiroz geeft de bal voor. Penzavalli rent richting de bal. Pikić probeert de bal met de borst te controleren. Penzavalli is nu in balbezit. Penzavalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fierli kopt de bal weg. Penzavalli is nu in balbezit. Penzavalli probeert naar een medespeler te passen. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta draait met de bal, schiet en ... Kordecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kamnik controleert de bal met de borst. Kamnik probeert naar een medespeler te passen. Queiroz heeft problemen om de bal te vangen. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Penzavalli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Skotnícký speelt de bal door. Fierli is nu in balbezit. Fierli geeft de bal voor. Kvalta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 58%, AC_Milan222 42%.
White Gulls - AC_Milan222 1:3