Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
danny1233 Grotarze FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ulkowski geeft een lange en hoge pass. Małyczak heeft problemen om de bal te vangen. Małyczak probeert naar een medespeler te passen. Kudaj rent richting de bal. Kudaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cieleń kopt de bal weg. Subczyński heeft problemen om de bal te vangen. Subczyński geeft de bal voor. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Grotarze FC 0:1

13e minuut.
Półtorak is nu in balbezit. Kusznir onderschept slim de pass. Kusznir met een sublieme pass. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel. Ropśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Misierewicz met een sublieme pass. Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaj is nu in balbezit. Kawaler rent richting de bal. Kawaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki onderschept slim de pass. Nawrocki passt de bal in één keer door. Kusznir rent richting de bal. Kusznir schiet op doel. Ropśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danny1233 57%, Grotarze FC 43%.
danny1233 - Grotarze FC 0:1

65e minuut.
Fros probeert naar een medespeler te passen. Misierewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusznir rent richting de bal. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel. Ropśnik bokst de bal weg.

68e minuut.
Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik speelt de bal door. Misierewicz is nu in balbezit. Kusznir verovert de bal door een tackle van achteren. Kusznir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Grotarze FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danny1233 55%, Grotarze FC 45%.
danny1233 - Grotarze FC 0:2