Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szczupaki Lubusz
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kowalik zal de hoekschop nemen. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski passt de bal met de wreef. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szczupaki - Lubusz 0:1

28e minuut.
Sieńko met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban passt de bal met de wreef. Zaremba rent richting de bal. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pietrasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Starzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wodecki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kłus verovert de bal door een tackle van achteren. Bazelewski is nu in balbezit. Kłus onderschept slim de pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kowalik met een snelle inworp. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban geeft een lange en hoge pass. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szczupaki 64%, Lubusz 36%.
FC Szczupaki - Lubusz 0:1

74e minuut.
Bazelewski speelt de bal door. Trochim is nu in balbezit. Kawa begaat een overtreding. Trochim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trochim kan niet meer verder spelen. Zieńczuk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sieńko onderschept slim de pass. Zieńczuk rent richting de bal. Kawa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kawa naar de kleedkamers voor een vroege douche. Een oude blessure zorgt ervoor dat Grodzki niet meer kan verder spelen. Pachut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szczupaki 66%, Lubusz 34%.
FC Szczupaki - Lubusz 0:1