Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC_Milan222 Blizzord Bagno
super Tactiek BangBang
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Fierli probeert naar een medespeler te passen. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta passt de bal zonder na te denken. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzavalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Skotnícký de bal. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan speelt de bal door. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Thwaites kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bahçeci onderschept slim de pass. Bahçeci probeert naar een medespeler te passen. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Blizzord Bagno 0:1

20e minuut.
Prodan speelt de bal door. Mielcarek met een sublieme pass. Nazaruk is nu in balbezit. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız schiet op doel. Thwaites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Penzavalli onderschept slim de pass. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta probeert naar een medespeler te passen. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzavalli haalt uit met een fantastische trap. CampbeII probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Büyükarslan met een sublieme pass. Apansız rent richting de bal. Apansız probeert naar een medespeler te passen. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli passt de bal zonder na te denken. Kvalta speelt de bal door. Penzavalli is nu in balbezit. Penzavalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doria geeft de bal voor. Inworp. Fierli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penzavalli rent richting de bal. Penzavalli schiet op doel. CampbeII verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Skotnícký is nu in balbezit. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız passt de bal met de wreef. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 54%, Blizzord Bagno 46%.
AC_Milan222 - Blizzord Bagno 0:1

49e minuut.
Kvalta passt de bal in één keer door. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński geeft de bal voor. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzavalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bahçeci passt de bal met de wreef. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Apansız is nu in balbezit. Apansız haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Blizzord Bagno 0:2

60e minuut.
Kamnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu passt de bal met de wreef. Apansız is nu in balbezit. Apansız draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Prodan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Queiroz. Queiroz krijgt een gele kaart. Prodan raakt geblesseerd tijdens het duel. Negreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Apansız krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Honceriu rent richting de bal. Bahçeci onderschept slim de pass. Bahçeci speelt de bal door. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Blizzord Bagno 0:3

81e minuut.
Daar is Uutela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penzavalli rent richting de bal. Brandello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brandello krijgt een gele kaart. Penzavalli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ślużyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. CampbeII bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bahçeci speelt de bal door. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek passt de bal in één keer door. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Penzavalli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Büyükarslan. Penzavalli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skotnícký zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uutela heeft problemen om de bal te vangen. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzavalli schiet op doel. CampbeII werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Blizzord Bagno 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 56%, Blizzord Bagno 44%.
AC_Milan222 - Blizzord Bagno 1:3