Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Gulls Zakapiory Kołatki
Attack Tactiek 532off
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 36.2
average Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Gangan passt de bal zonder na te denken. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đerlek. Đerlek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Məlikov met een snelle inworp. Klungelig pakt Dhulst de bal. Dhulst met een sublieme pass. Magerko is nu in balbezit. Magerko draait met de bal, schiet en ... Politankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Christie de bal. Christie kopt de bal weg. Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko verovert de bal door een tackle van achteren. Magerko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sinowatz rent richting de bal. Răcaru met een sublieme pass. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel. Kordecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Zakapiory Kołatki 0:1

23e minuut.
Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemierka. Niemierka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 36%, Zakapiory Kołatki 64%.
White Gulls - Zakapiory Kołatki 0:1

46e minuut.
Mężyk komt het veld opgelopen. Inczewski komt het veld opgelopen. Michałek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Niemierka rent richting de bal. Magerko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niemierka raakt geblesseerd tijdens het duel. Magerko probeert naar een medespeler te passen. Heide zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niemierka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kordecki bokst de bal weg.

49e minuut.
Güntekiner verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Michałek is nu in balbezit. Michałek draait met de bal, schiet en ... Politankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Volder probeert naar een medespeler te passen. Minh Sơn is nu in balbezit. Minh Sơn geeft een hoge lob. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz verovert de bal door een tackle van achteren. Sinowatz met een sublieme pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Michałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzydkowski de bal. Gangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangan haalt uit met een fantastische trap. Politankiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Gulls - Zakapiory Kołatki 1:1

84e minuut.
Erdemoğlu met een sublieme pass. Ndzuzo rent richting de bal. Met opzet legt Niemierka zijn tegenspeler op de grond. Niemierka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Heide onderschept slim de pass. Heide geeft een hoge lob. Răcaru kopt de bal weg. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kordecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 45%, Zakapiory Kołatki 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Gulls - Zakapiory Kołatki 1:1