Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
danny1233 Dąbrowa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Góralczyk is nu in balbezit. Labak rent richting de bal. Góralczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Góralczyk krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Jakubek met een harde bal richting middenveld. Cieleń kopt de bal weg. Klungelig pakt Góralczyk de bal. Kawaler rent richting de bal. Kawaler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sapieha rent richting de bal. Sapieha passt de bal met de wreef. Misierewicz is nu in balbezit. Mrzygłód onderschept slim de pass. Mrzygłód schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mrzygłód passt de bal in één keer door. Reiss rent richting de bal. Reiss passt de bal zonder na te denken. Sapieha rent richting de bal. Sapieha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Janiak met een sublieme pass. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki is nu in balbezit. Sapieha verovert de bal door een tackle van achteren. Sapieha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Burza kopt de bal weg. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler maakt een afschuwelijke overtreding. Kawaler krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mrzygłód heeft problemen om de bal te vangen. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Góralczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mrzygłód rent richting de bal. Mrzygłód draait met de bal, schiet en ... Ropśnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Dąbrowa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danny1233 66%, Dąbrowa 34%.
danny1233 - Dąbrowa 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulicki met de inworp. Góralczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler draait met de bal, schiet en ... Jakubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Mroczek trapt de bal weg. Sapieha kopt de bal weg. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Reiss passt de bal zonder na te denken. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrzygłód bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrzygłód haalt uit met een fantastische trap. Ropśnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Dąbrowa 0:2

58e minuut.
Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń geeft een lange en hoge pass. Burza met een sublieme pass. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Góralczyk speelt de bal door. Sapieha is nu in balbezit. Klungelig pakt Mrzygłód de bal. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mrzygłód verovert de bal door een tackle van achteren. Mrzygłód speelt de bal door. Sapieha is nu in balbezit. Sapieha draait met de bal, schiet en ... Małyczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zawiślak neemt de hoekschop. Misierewicz is nu in balbezit. Góralczyk onderschept slim de pass. Góralczyk draait met de bal, schiet en ... Sapieha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ropśnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Dąbrowa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danny1233 54%, Dąbrowa 46%.
danny1233 - Dąbrowa 0:3