Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nachalne Orliki FC Szczupaki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 15.7
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Żółkiewski geeft de bal voor. Sieńko controleert de bal met de borst. Berensztajn begaat een overtreding. Berensztajn krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Inworp. Raj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wodecki rent richting de bal. Wodecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - FC Szczupaki 0:1

12e minuut.
Buchalik is nu in balbezit. Biesik rent richting de bal. Biesik geeft de bal voor. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Bazelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazelewski met een sublieme pass. Ciepierski rent richting de bal. Starzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Starzewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Żółkiewski onderschept slim de pass. Zaremba verovert de bal door een tackle van achteren. Zaremba probeert naar een medespeler te passen. Wodecki rent richting de bal. Wodecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Biesik is nu in balbezit. Korczyk onderschept slim de pass. Korczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Młocek de bal onder controle te krijgen. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nachalne Orliki - FC Szczupaki 1:1

31e minuut.
Puńko geeft een hoge lob. Inworp. Starzewski met een snelle inworp. Wodecki rent richting de bal. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nachalne Orliki 48%, FC Szczupaki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nachalne Orliki - FC Szczupaki 1:1

51e minuut.
Zaremba is nu in balbezit. Skibicki is nu in balbezit. Zaremba onderschept slim de pass. Zaremba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nachalne Orliki - FC Szczupaki 1:2

71e minuut.
Odolan speelt de bal door. Berensztajn rent richting de bal. Biesik rent richting de bal. Berensztajn onderschept slim de pass. Berensztajn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Odolan probeert naar een medespeler te passen. Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas onderschept slim de pass. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk schiet op doel. Grodzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nachalne Orliki 44%, FC Szczupaki 56%.
Nachalne Orliki - FC Szczupaki 1:2