Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zakapiory Kołatki AC_Milan222
532off Tactiek super
35% Balbezit 65%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 43.6
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen solide


16e minuut.
Đerlek probeert naar een medespeler te passen. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Penzavalli rent richting de bal. Penzavalli schiet op doel. Politankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Honceriu geeft een lange en hoge pass. Penzavalli heeft problemen om de bal te vangen. Penzavalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kvalta is nu in balbezit. Heide rent richting de bal. Kvalta onderschept slim de pass. Kvalta passt de bal in één keer door. Fierli geeft een lange en hoge pass. Politankiewicz bokst de bal weg.

38e minuut.
Đerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Đerlek geeft een lange en hoge pass. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Penzavalli is nu in balbezit. Penzavalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Politankiewicz met een harde bal richting middenveld. Ślużyński kopt de bal weg. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta geeft een lange en hoge pass. Politankiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakapiory Kołatki 73%, AC_Milan222 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zakapiory Kołatki - AC_Milan222 0:0

65e minuut.
Honceriu geeft een lange en hoge pass. Kvalta rent richting de bal. Kvalta geeft een hoge lob. Penzavalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - AC_Milan222 0:1

85e minuut.
Skotnícký probeert naar een medespeler te passen. Fierli speelt de bal door. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta rent richting de bal. Kvalta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fierli geeft de bal voor. Sinowatz is nu in balbezit. Ślużyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślużyński krijgt een gele kaart. Sinowatz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakapiory Kołatki 63%, AC_Milan222 37%.
Zakapiory Kołatki - AC_Milan222 0:1