Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA Pudzians danny1233
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Klungelig pakt Kędziora de bal. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz geeft een hoge lob. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kloc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Świder de bal. Świder geeft de bal voor. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - danny1233 1:0

38e minuut.
Kędziora met een sublieme pass. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz geeft de bal voor. Kawaler rent richting de bal. Kawaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA Pudzians - danny1233 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA Pudzians 39%, danny1233 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LA Pudzians - danny1233 1:1

47e minuut.
Cieleń speelt de bal door. Daar is Półtorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwnicki krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Szulimowski passt de bal met de wreef. Pożegowiak is nu in balbezit. Pożegowiak speelt de bal door. Piwnicki rent richting de bal. Piwnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - danny1233 2:1

67e minuut.
Kędziora rent richting de bal. Kędziora met een sublieme pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. Piwnicki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kędziora is nu in balbezit. Misierewicz rent richting de bal. Misierewicz passt de bal in één keer door. Kudaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Misierewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Powieczko. Powieczko krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sierkowski passt de bal zonder na te denken. Kudaj rent richting de bal. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaj onderschept slim de pass. Kudaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA Pudzians 51%, danny1233 49%.
LA Pudzians - danny1233 2:1