Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szczupaki FC Piorunos
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok passt de bal in één keer door. Adamkiewicz rent richting de bal. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rózgiewicz kopt de bal weg. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko geeft de bal voor. Wodecki rent richting de bal. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzewski onderschept slim de pass. Starzewski speelt de bal door. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Starzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Piękoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Adamkiewicz geeft de bal voor. Paal!

20e minuut.
Wodecki onderschept slim de pass. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki rent richting de bal. Zaremba rent richting de bal. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz onderschept slim de pass. Adamkiewicz met een sublieme pass. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Starzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaremba rent richting de bal. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szczupaki - FC Piorunos 1:0

44e minuut.
Niemczyk trapt de bal weg. Kawa kopt de bal weg. Siarzewski is nu in balbezit. Wodecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wodecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szczupaki - FC Piorunos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szczupaki 44%, FC Piorunos 56%.
FC Szczupaki - FC Piorunos 2:0

49e minuut.
Bazelewski speelt de bal door. Zaremba is nu in balbezit. Wodecki rent richting de bal. Wodecki schiet op doel. Niemczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szczupaki - FC Piorunos 3:0

61e minuut.
Młocek rent richting de bal. Młocek geeft de bal voor. Starzewski heeft problemen om de bal te vangen. Wodecki rent richting de bal. Wodecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rózgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki rent richting de bal. Wodecki passt de bal in één keer door. Zaremba rent richting de bal. Zaremba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szczupaki - FC Piorunos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szczupaki 49%, FC Piorunos 51%.
FC Szczupaki - FC Piorunos 4:0