Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA Pudzians Blizzord Bagno
Normal Tactiek BangBang
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Suchocki trapt de bal weg van het doel. Bahçeci probeert de bal met de borst te controleren. Bahçeci passt de bal zonder na te denken. Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Negreanu passt de bal zonder na te denken. Prodan is nu in balbezit. Prodan passt de bal met de wreef. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Suchocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mielcarek met een sublieme pass. Piszczykiewicz is nu in balbezit. Day onderschept slim de pass. Prodan rent richting de bal. Prodan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kędziora. Kędziora krijgt een gele kaart. Mielcarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Büyükarslan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suchocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft een hoge lob. Prodan kopt de bal weg. Mielcarek kan de bal niet met de borst controleren. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Suchocki met een harde bal richting middenveld. Negreanu kopt de bal weg. Kloc is nu in balbezit. Mielcarek onderschept slim de pass. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:1

21e minuut.
Kloc heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek passt de bal in één keer door. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bahçeci passt de bal in één keer door. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan passt de bal zonder na te denken. Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek onderschept slim de pass. Prodan is nu in balbezit. Prodan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:2

28e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Negreanu passt de bal in één keer door. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Suchocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:3

31e minuut.
Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan probeert de bal met de borst te controleren. Büyükarslan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mielcarek de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeci is nu in balbezit. Bahçeci met een sublieme pass. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Polanowski rent richting de bal. Prodan onderschept slim de pass. Prodan passt de bal met de wreef. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Suchocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bahçeci is nu in balbezit. Bahçeci geeft de bal voor. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Daar is Polanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Piszczykiewicz is nu in balbezit. Prodan onderschept slim de pass. Prodan probeert naar een medespeler te passen. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA Pudzians 72%, Blizzord Bagno 28%.
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:3

46e minuut.
Mielcarek passt de bal met de wreef. Sysiak is nu in balbezit. Sysiak geeft een lange en hoge pass. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft een lange en hoge pass. Suchocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Negreanu speelt de bal door. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day passt de bal met de wreef. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bahçeci neemt de hoekschop. Prodan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Büyükarslan kopt de bal weg. Day rent richting de bal. Kędziora onderschept slim de pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mielcarek is nu in balbezit. Suchocki speelt de bal door. Bahçeci kopt de bal weg. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Paal! Suchocki speelt de bal door. Bahçeci kopt de bal weg. Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:4

68e minuut.
Bahçeci rent richting de bal. Bahçeci geeft de bal voor. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek schiet op doel. Suchocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:5

71e minuut.
Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan onderschept slim de pass. Prodan passt de bal zonder na te denken. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:6

78e minuut.
Suchocki probeert naar een medespeler te passen. Prodan is nu in balbezit. Prodan probeert naar een medespeler te passen. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:7

81e minuut.
Piszczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bahçeci verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçeci geeft de bal voor. Negreanu met een sublieme pass. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Suchocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora speelt de bal door. Prodan met een sublieme pass. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek schiet op doel. Suchocki bokst de bal weg. Klungelig pakt Polanowski de bal. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mielcarek de bal. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Suchocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA Pudzians 75%, Blizzord Bagno 25%.
LA Pudzians - Blizzord Bagno 0:8