Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąbrowa Zakapiory Kołatki
Normal Tactiek 532off
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Güntekiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niemierka de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Zakapiory Kołatki 0:1

21e minuut.
Niemierka is nu in balbezit. Erdemoğlu rent richting de bal. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka draait met de bal, schiet en ... Jakubek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Inworp. Murdza met een snelle inworp. Güntekiner rent richting de bal. Sinowatz rent richting de bal. Sinowatz passt de bal in één keer door. Jakubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Güntekiner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niemierka de bal. Niemierka passt de bal in één keer door. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zawiślak heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Güntekiner met een snelle inworp. Sinowatz rent richting de bal. Sinowatz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka speelt de bal door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Jakubek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

42e minuut.
Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu met een sublieme pass. Niemierka rent richting de bal. Niemierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Zakapiory Kołatki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa 62%, Zakapiory Kołatki 38%.
Dąbrowa - Zakapiory Kołatki 0:2

46e minuut.
Erdemoğlu speelt de bal door. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka passt de bal met de wreef. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Minh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Sơn speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sinowatz de bal onder controle te krijgen. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chętny probeert naar een medespeler te passen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru geeft de bal voor. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Erdemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Güntekiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güntekiner passt de bal in één keer door. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Zakapiory Kołatki 0:3

57e minuut.
Burza kopt de bal weg. Güntekiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güntekiner passt de bal in één keer door. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Góralczyk kopt de bal weg. Sinowatz geeft een hoge lob. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Güntekiner passt de bal in één keer door. Sinowatz rent richting de bal. Sinowatz passt de bal in één keer door. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Zakapiory Kołatki 0:4

69e minuut.
Niemierka rent richting de bal. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu passt de bal in één keer door. Niemierka heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Janiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinowatz is nu in balbezit. Góralczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Góralczyk krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Đerlek onderschept slim de pass. Đerlek geeft een hoge lob. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Niemierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Zakapiory Kołatki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa 77%, Zakapiory Kołatki 23%.
Dąbrowa - Zakapiory Kołatki 0:5