Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC_Milan222 Lubusz
super Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Kvalta is nu in balbezit. Kvalta passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 1:0

4e minuut.
Kvalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Ślusarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 2:0

12e minuut.
Kłus is nu in balbezit. Kamnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kamnik geeft de bal voor. Daar is Rosa Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trochim rent richting de bal. Kvalta verovert de bal door een tackle van achteren. Kvalta speelt de bal door. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 3:0

18e minuut.
Vujanić onderschept slim de pass. Vujanić speelt de bal door. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta rent richting de bal. Kvalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kamnik passt de bal zonder na te denken. Honceriu controleert de bal met de borst. Honceriu geeft een lange en hoge pass. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira schiet op doel. Ślusarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Honceriu speelt de bal door. Kvalta rent richting de bal. Kvalta met een sublieme pass. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Skotnícký kopt de bal weg. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira passt de bal in één keer door. Kvalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rosa Ferreira rent richting de bal. Kvalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta passt de bal in één keer door. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 4:0

29e minuut.
Fierli geeft een lange en hoge pass. Pietrasiak probeert de bal met de borst te controleren. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta haalt uit met een fantastische trap. Ślusarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 5:0

31e minuut.
Kvalta geeft een lange en hoge pass. Pawlica probeert de bal met de borst te controleren. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira schiet op doel. Ślusarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 6:0

34e minuut.
Kowalik is nu in balbezit. Vujanić geeft de bal voor. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 25%, Lubusz 75%.
AC_Milan222 - Lubusz 7:0

48e minuut.
Pawlica geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rosa Ferreira de bal onder controle te krijgen. Skotnícký kopt de bal weg. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Ślusarski bokst de bal weg.

50e minuut.
Skotnícký passt de bal zonder na te denken. Vujanić rent richting de bal. Vujanić passt de bal in één keer door. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira schiet op doel. Ślusarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kvalta rent richting de bal. Kvalta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Honceriu met een sublieme pass. Kvalta rent richting de bal. Kvalta passt de bal zonder na te denken. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 8:0

52e minuut.
Marek passt de bal zonder na te denken. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli speelt de bal door. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Nazaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaruk geeft de bal voor. Pawlica kopt de bal weg. Kvalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Honceriu speelt de bal door. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa Ferreira rent richting de bal. Kvalta rent richting de bal. Kvalta haalt uit met een fantastische trap. Ślusarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 9:0

64e minuut.
Pawlica kopt de bal weg. Daar is Maliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 10:0

65e minuut.
Daar is Skotnícký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skotnícký geeft een hoge lob. Honceriu probeert naar een medespeler te passen. Kvalta rent richting de bal. Kvalta schiet op doel. Ślusarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Fierli is nu in balbezit. Fierli passt de bal in één keer door. Rosa Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Rosa Ferreira schiet op doel. Ślusarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 11:0

70e minuut.
Honceriu speelt de bal door. Klungelig pakt Kvalta de bal. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić geeft een hoge lob. Daar is Kvalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Caban rent richting de bal. Vujanić onderschept slim de pass. Vujanić geeft een hoge lob. Honceriu controleert de bal met de borst. Honceriu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mączewski is nu in balbezit. Mączewski geeft de bal voor. Kamnik rent richting de bal. Kamnik geeft de bal voor. Rosa Ferreira kopt de bal weg. Ślusarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvalta rent richting de bal. Kvalta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Lubusz 12:0

81e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Vujanić geeft een lange en hoge pass. Caban probeert de bal met de borst te controleren. Vujanić rent richting de bal. Vujanić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tấn Minh geeft een hoge lob. Kvalta met een sublieme pass. Rosa Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Ślusarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 19%, Lubusz 81%.
AC_Milan222 - Lubusz 12:0