Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zakapiory Kołatki Grotarze FC
532off Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Ulkowski onderschept slim de pass. Güntekiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güntekiner krijgt een gele kaart. Ulkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Ulkowski onderschept slim de pass. Güntekiner onderschept slim de pass. Güntekiner probeert naar een medespeler te passen. Niemierka is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 1:0

23e minuut.
Szałęga is nu in balbezit. Szałęga geeft een hoge lob. Răcaru rent richting de bal. Răcaru geeft een lange en hoge pass. Niemierka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szałęga geeft een lange en hoge pass. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz geeft een lange en hoge pass. Niemierka heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 2:0

39e minuut.
Sinowatz geeft een lange en hoge pass. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. Guzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Răcaru met een snelle inworp. Sinowatz is nu in balbezit. Szałęga met een sublieme pass. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 3:0

40e minuut.
Kusznir speelt de bal door. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakapiory Kołatki 44%, Grotarze FC 56%.
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 3:0

49e minuut.
Güntekiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinowatz passt de bal met de wreef. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 4:0

60e minuut.
Güntekiner is nu in balbezit. Güntekiner geeft de bal voor. Daar is Niemierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Subczyński is nu in balbezit. Niemierka verovert de bal door een tackle van achteren. Bogucki is nu in balbezit. Niemierka rent richting de bal. Niemierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 5:0

64e minuut.
Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny onderschept slim de pass. Chętny geeft de bal voor. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 6:0

78e minuut.
Niemierka is nu in balbezit. Niemierka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogucki is nu in balbezit. Bogucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 7:0

78e minuut.
Klungelig pakt Fros de bal. Niemierka rent richting de bal. Szałęga rent richting de bal. Bogucki rent richting de bal. Bogucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Răcaru de bal onder controle te krijgen. Răcaru geeft de bal voor. Niemierka rent richting de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. Milik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 8:0

83e minuut.
Sinowatz onderschept slim de pass. Sinowatz passt de bal met de wreef. Güntekiner probeert naar een medespeler te passen. Bogucki rent richting de bal. Bogucki schiet op doel. Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 9:0

87e minuut.
Güntekiner geeft de bal voor. Daar is Milik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. Guzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bogucki rent richting de bal. Bogucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Niemierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 10:0

90e minuut.
Răcaru is nu in balbezit. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Niemierka rent richting de bal. Niemierka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Milik de bal onder controle te krijgen. Guzman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakapiory Kołatki 18%, Grotarze FC 82%.
Zakapiory Kołatki - Grotarze FC 10:0