Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Gulls Fortuna Tychy
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 23.3
average Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Ciapalski met de inworp. Marciaga geeft een hoge lob. Volder kopt de bal weg. Magerko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko onderschept slim de pass. Magerko passt de bal met de wreef. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Volder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Dhulst passt de bal zonder na te denken. Daar is Mężyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mężyk geeft een hoge lob. Magerko kopt de bal weg. Volder is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 1:0

17e minuut.
Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst met een sublieme pass. Magerko heeft problemen om de bal te vangen. Magerko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 2:0

23e minuut.
Mężyk is nu in balbezit. Lizik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mężyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciapalski met een snel genomen vrije trap. Magerko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mężyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christie rent richting de bal. Christie geeft de bal voor. Magerko rent richting de bal. Magerko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Christie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Volder rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 3:0

44e minuut.
Christie passt de bal in één keer door. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Volder is nu in balbezit. Volder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 31%, Fortuna Tychy 69%.
White Gulls - Fortuna Tychy 3:0

46e minuut.
Michałek komt het veld opgelopen. Inczewski komt het veld opgelopen. Watherston komt het veld opgelopen. Starowicz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kózka passt de bal zonder na te denken. Bergier rent richting de bal. Inczewski begaat een overtreding. Inczewski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórek verovert de bal door een tackle van achteren. Watherston onderschept slim de pass. Watherston haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 30%, Fortuna Tychy 70%.
White Gulls - Fortuna Tychy 3:0