Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorza Kowala Święta WarmiaBarczewko
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kusideł geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gesaitis met een snelle inworp. Uciński geeft een lange en hoge pass. Grudziński kopt de bal weg. Majchrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Grudziński de bal. Majchrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Rosada geeft de bal voor. Kusideł kopt de bal weg. Helak rent richting de bal. Helak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gesaitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akanji speelt de bal door. Helak is nu in balbezit. Helak haalt uit met een fantastische trap. Gajdzis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jędrzejczak zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:1

9e minuut.
Grudziński geeft de bal voor. Trochim rent richting de bal. Trochim geeft een lange en hoge pass. Możejko rent richting de bal. Możejko schiet op doel. Depta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal passt de bal met de wreef. Helak is nu in balbezit. Helak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Helak rent richting de bal. Helak draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Uciński probeert naar een medespeler te passen. Helak is nu in balbezit. Gajdzis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Helak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Villarreal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:2

31e minuut.
Gesaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesaitis passt de bal zonder na te denken. Helak is nu in balbezit. Helak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grudziński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal in één keer door. Akanji probeert naar een medespeler te passen. Helak rent richting de bal. Helak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Muczek passt de bal in één keer door. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji probeert naar een medespeler te passen. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak schiet op doel. Majchrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gesaitis met een sublieme pass. Helak is nu in balbezit. Helak geeft een lange en hoge pass. Teska rent richting de bal. Teska geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza Kowala 81%, Święta WarmiaBarczewko 19%.
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:2

46e minuut.
Miszkiel komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Akanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akanji geeft de bal voor. Helak is nu in balbezit. Helak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Helak rent richting de bal. Helak haalt uit met een fantastische trap. Gajdzis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teska geeft de bal voor. Helak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Akanji is nu in balbezit. Akanji geeft de bal voor. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:3

58e minuut.
Groblewski kopt de bal weg. Muczek heeft problemen om de bal te vangen. Muczek geeft een lange en hoge pass. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rosada rent richting de bal. Jędrzejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejczak met een sublieme pass. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz bokst de bal weg.

68e minuut.
Helak kopt de bal weg. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński probeert naar een medespeler te passen. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak haalt uit met een fantastische trap. Majchrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Helak rent richting de bal. Helak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:4

75e minuut.
Możejko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Patury komt het veld opgelopen. Ilie komt het veld opgelopen. Rogowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gesaitis met een snelle inworp. Daar is Ilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie speelt de bal door. Patury is nu in balbezit. Patury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Miszkiel met een sublieme pass. Akanji is nu in balbezit. Lokusz begaat een overtreding. Lokusz krijgt een gele kaart. Akanji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trochim met een snel genomen vrije trap. Patury is nu in balbezit. Patury draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz bokst de bal weg. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Patury onderschept slim de pass. Uciński is nu in balbezit. Uciński met een sublieme pass. Patury is nu in balbezit. Patury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:5

89e minuut.
Danielczyk is nu in balbezit. Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ilie passt de bal in één keer door. Patury is nu in balbezit. Patury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza Kowala 75%, Święta WarmiaBarczewko 25%.
Zorza Kowala - Święta WarmiaBarczewko 0:6