Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
61aigeL91 ZigZag
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Kocikowski is nu in balbezit. Piórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Oswos rent richting de bal. Oswos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Parejro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oswos kan de bal niet met de borst controleren. Oswos passt de bal zonder na te denken. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Luciak verovert de bal door een tackle van achteren. Luciak met een sublieme pass. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap. Gajowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
61aigeL91 - ZigZag 1:0

19e minuut.
Koszut probeert naar een medespeler te passen. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mądry. Mądry krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski begaat een overtreding. Koszut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koszut met een snel genomen vrije trap. Kocikowski heeft problemen om de bal te vangen. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Parejro met een snelle inworp. Oswos speelt de bal door. Kocikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Konecki de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Koszut speelt de bal door. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos probeert naar een medespeler te passen. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz met een sublieme pass. Daar is Mądry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichniarek is nu in balbezit. Wichniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Bełzowski met de inworp. Sobański rent richting de bal. Luciak verovert de bal door een tackle van achteren. Luciak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 61aigeL91 48%, ZigZag 52%.
61aigeL91 - ZigZag 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Kiciuś de bal. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut probeert naar een medespeler te passen. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap. Gajowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Konecki geeft een hoge lob. Mądry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądry passt de bal zonder na te denken. Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 61aigeL91 42%, ZigZag 58%.
61aigeL91 - ZigZag 1:0