Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0102
  • Stadion: ZigZag Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3063
ZigZag Korba
352 Tactiek 222
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten excellent
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Kiciuś rent richting de bal. Kolle geeft de bal voor. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malowany rent richting de bal. Malowany draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sobański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobański geeft een hoge lob. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:1

13e minuut.
Kiciuś verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konecki rent richting de bal. Anioła onderschept slim de pass. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolle rent richting de bal. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:2

22e minuut.
Gajowiak speelt de bal door. Feishuo kopt de bal weg. Sobański rent richting de bal. Redlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Redlewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garczarczyk geeft de bal voor. Anioła probeert de bal aan de voet te houden. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Feishuo passt de bal met de wreef. Malowany met een sublieme pass. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:3

30e minuut.
Mienculewicz rent richting de bal. Malowany onderschept slim de pass. Malowany geeft een lange en hoge pass. Kolle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Malowany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mienculewicz rent richting de bal. Malowany onderschept slim de pass. Malowany geeft een hoge lob. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen. Gajowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:4

34e minuut.
Redlewski met een snelle inworp. Feishuo geeft de bal voor. Kolle controleert de bal met de borst. Kolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:5

37e minuut.
Malowany passt de bal zonder na te denken. Anioła is nu in balbezit. Anioła passt de bal zonder na te denken. Kolle heeft problemen om de bal te vangen. Kolle haalt uit met een fantastische trap. Gajowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:6

39e minuut.
Klungelig pakt Kiciuś de bal. Evans is nu in balbezit. Evans probeert naar een medespeler te passen. Kolle rent richting de bal. Kolle schiet op doel. Gajowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZigZag 73%, Korba 27%.
ZigZag - Korba 0:6

47e minuut.
Torp rent richting de bal. Torp geeft een lange en hoge pass. Anioła kopt de bal weg. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Gajowiak met een harde bal richting middenveld. Garczarczyk kopt de bal weg. Daar is Kolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolle haalt uit met een fantastische trap. Gajowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany speelt de bal door. Kolle rent richting de bal. Kolle draait met de bal, schiet en ... Gajowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:7

70e minuut.
Klungelig pakt Anioła de bal. Malowany rent richting de bal. Malowany geeft een hoge lob. Kolle kan de bal niet met de borst controleren. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:8

77e minuut.
Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś geeft een hoge lob. Kolle heeft problemen om de bal te vangen. Kolle haalt uit met een fantastische trap. Gajowiak bokst de bal weg. Klungelig pakt Konecki de bal. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle draait met de bal, schiet en ... Gajowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Redlewski passt de bal in één keer door. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła passt de bal zonder na te denken. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:9

89e minuut.
Inworp. Redlewski met de inworp. Majka rent richting de bal. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła geeft een lange en hoge pass. Paal! Gajowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolle is nu in balbezit. Kolle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZigZag - Korba 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZigZag 75%, Korba 25%.
ZigZag - Korba 0:10