Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Rajsko GÓRNE CITY
442 Tactiek NOWA T x2
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.3 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten good
poor Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Samuel passt de bal in één keer door. Velicu rent richting de bal. Velicu passt de bal met de wreef. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Dymon de bal. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz passt de bal zonder na te denken. Samuel is nu in balbezit. Samuel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Samuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuel geeft de bal voor. Jaroszuk heeft problemen om de bal te vangen. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lisowicz met een sublieme pass. Kitek is nu in balbezit. Kitek met een sublieme pass. Samuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wolf rent richting de bal. Samuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuel passt de bal met de wreef. Maćkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Maćkiewicz schiet op doel. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:1

18e minuut.
Kitek kopt de bal weg. Witczyk is nu in balbezit. Jaroszuk rent richting de bal. Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:2

20e minuut.
Velicu geeft een hoge lob. Daar is Jaroszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:3

23e minuut.
Samuel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Witczyk is nu in balbezit. Samuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel. Lipiec bokst de bal weg.

25e minuut.
Lipiec trapt de bal weg. Klungelig pakt Samuel de bal. Samuel passt de bal met de wreef. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Lipiec trapt de bal weg. Maćkiewicz kopt de bal weg. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Samuel is nu in balbezit. Samuel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:4

39e minuut.
Witczyk probeert de bal met de borst te controleren. Krzyszałowicz is nu in balbezit. Krzyszałowicz geeft de bal voor. Daar is Kitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Witczyk rent richting de bal. Samuel is nu in balbezit. Witczyk rent richting de bal. Samuel is nu in balbezit. Samuel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wojak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitek is nu in balbezit. Velicu is nu in balbezit. Velicu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaroszuk de bal. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuel rent richting de bal. Velicu is nu in balbezit. Samuel is nu in balbezit. Samuel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rajsko 80%, GÓRNE CITY 20%.
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:4

46e minuut.
Kitek probeert naar een medespeler te passen. Velicu rent richting de bal. Velicu passt de bal zonder na te denken. Samuel is nu in balbezit. Samuel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Velicu passt de bal in één keer door. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz passt de bal zonder na te denken. Witczyk rent richting de bal. Witczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Velicu speelt de bal door. Daar is Samuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:5

52e minuut.
Lipiec met een sublieme pass. Arslantaş kopt de bal weg. Daar is Samuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz geeft een lange en hoge pass. Samuel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kostecki geeft een lange en hoge pass. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz passt de bal met de wreef. Samuel is nu in balbezit. Samuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:6

63e minuut.
Jajszczyk speelt de bal door. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz probeert naar een medespeler te passen. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Krzyszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lipiec niet meer kan verder spelen. Misiewski komt het veld opgelopen. Daar is Dymon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arslantaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dymon. Dymon krijgt een gele kaart. Arslantaş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arslantaş kan niet meer verder spelen. Tempet komt het veld opgelopen.

67e minuut.
del Corzo kopt de bal weg. Tempet is nu in balbezit. Tempet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Samuel de bal. Samuel schiet op doel. Misiewski bokst de bal weg.

68e minuut.
Jaroszuk trapt de bal weg. Dymon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Velicu de bal onder controle te krijgen. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz geeft een hoge lob. Misiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Velicu met een sublieme pass. Samuel rent richting de bal. Samuel probeert naar een medespeler te passen. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Velicu passt de bal met de wreef. Tempet speelt de bal door. Kitek geeft een lange en hoge pass. Samuel is nu in balbezit. Samuel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pachuła met een snelle inworp. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf met een sublieme pass. Samuel is nu in balbezit. Samuel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rajsko 76%, GÓRNE CITY 24%.
LKS Rajsko - GÓRNE CITY 0:6