Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Święta WarmiaBarczewko JD GAMING
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Hryniewiecki geeft een hoge lob. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal passt de bal met de wreef. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Teska heeft problemen om de bal te vangen. Teska geeft een hoge lob. Helak is nu in balbezit. Helak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 1:0

8e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Helak rent richting de bal. Helak draait met de bal, schiet en ... Pękala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 2:0

9e minuut.
Hufajko heeft problemen om de bal te vangen. Falkiewicz met een sublieme pass. Leński is nu in balbezit. Helak verovert de bal door een tackle van achteren. Helak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Helak is nu in balbezit. Leński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helak raakt geblesseerd tijdens het duel. Akanji zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pękala kopt de bal weg. Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Pękala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Helak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim geeft de bal voor. Helak heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 3:0

18e minuut.
Akanji probeert naar een medespeler te passen. Helak heeft problemen om de bal te vangen. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak onderschept slim de pass. Helak haalt uit met een fantastische trap. Wielmożny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Uciński geeft een lange en hoge pass. Jędrzejczak kopt de bal weg. Helak rent richting de bal. Helak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 4:0

25e minuut.
Teska geeft een lange en hoge pass. Pękala kopt de bal weg. Leński probeert de bal met de borst te controleren. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak haalt uit met een fantastische trap. Wielmożny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Chrapek geeft een hoge lob. Daar is Gesaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesaitis passt de bal met de wreef. Helak is nu in balbezit. Helak schiet op doel. Wielmożny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 5:0

33e minuut.
Wielmożny speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gesaitis met een snelle inworp. Uciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński geeft een hoge lob. Wielmożny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gesaitis neemt de hoekschop. Helak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 6:0

36e minuut.
Teska onderschept slim de pass. Hryciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hryciuk speelt de bal door. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 7:0

38e minuut.
Uciński met een sublieme pass. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryniewiecki rent richting de bal. Helak onderschept slim de pass. Helak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Akanji passt de bal met de wreef. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim geeft de bal voor. Daar is Helak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Teska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal passt de bal met de wreef. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święta WarmiaBarczewko 18%, JD GAMING 82%.
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 7:0

46e minuut.
Miszkiel komt het veld opgelopen. Hufajko probeert naar een medespeler te passen. Falkiewicz rent richting de bal. Helak is nu in balbezit. Helak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Teska rent richting de bal. Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Helak heeft problemen om de bal te vangen. Helak haalt uit met een fantastische trap. Wielmożny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 8:0

51e minuut.
Akanji is nu in balbezit. Akanji passt de bal zonder na te denken. Helak rent richting de bal. Helak draait met de bal, schiet en ... Wielmożny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 9:0

59e minuut.
Pękala geeft de bal voor. Klungelig pakt Hufajko de bal. Olszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olszewski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Olszewski geeft een lange en hoge pass. Leński probeert de bal met de borst te controleren. Akanji verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Helak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pękala speelt de bal door. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Uciński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Uciński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Hryniewiecki rent richting de bal. Hryniewiecki geeft een lange en hoge pass. Chmielewski is nu in balbezit. Hufajko verovert de bal door een tackle van achteren. Hufajko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hryciuk passt de bal zonder na te denken. Helak is nu in balbezit. Helak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 10:0

70e minuut.
Inworp. Ilie komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gesaitis is nu in balbezit. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji geeft de bal voor. Helak rent richting de bal. Helak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 11:0

75e minuut.
Doeltrap. Rogowski komt het veld opgelopen. Patury komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Akanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie rent richting de bal. Ilie passt de bal zonder na te denken. Patury rent richting de bal. Patury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Olszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akanji passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Patury de bal. Patury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rogowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pękala de bal. Patury is nu in balbezit. Patury haalt uit met een fantastische trap. Wielmożny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święta WarmiaBarczewko 24%, JD GAMING 76%.
Święta WarmiaBarczewko - JD GAMING 12:0