Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gramy na Max kibicbarcelony
Attack Tactiek zw1
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 38.9
slecht Schieten redelijk
zwak Passen solide
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Prodan speelt de bal door. Kotnis rent richting de bal. Kotnis geeft een hoge lob. Mazowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Amarilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bastijns geeft een lange en hoge pass. Kucarov probeert de bal met de borst te controleren. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Amarilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Amarilla speelt de bal door. Ciemerych met een sublieme pass. Daar is Olkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. Serjanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Świst is nu in balbezit. Ciemerych onderschept slim de pass. Ciemerych passt de bal met de wreef. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Amarilla probeert wanhopig de bal te grijpen. Kucarov heeft problemen om de bal te vangen. Kalisz rent richting de bal. Kalisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prodan onderschept slim de pass. Szalewicz rent richting de bal. Prodan met een sublieme pass. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - kibicbarcelony 0:1

32e minuut.
Kotnis kopt de bal weg. Klungelig pakt Świst de bal. Pais geeft de bal voor. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gramy na Max - kibicbarcelony 1:1

39e minuut.
Kotnis is nu in balbezit. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz passt de bal met de wreef. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel. Amarilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świst rent richting de bal. Met opzet legt Mazowiecki zijn tegenspeler op de grond. Mazowiecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gramy na Max 52%, kibicbarcelony 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gramy na Max - kibicbarcelony 1:1

62e minuut.
Prodan probeert naar een medespeler te passen. Zając rent richting de bal. Prodan speelt de bal door. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. Amarilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel. Amarilla bokst de bal weg.

65e minuut.
Bastijns rent richting de bal. Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadelli met een sublieme pass. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz schiet op doel. Amarilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Głód komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mazowiecki is nu in balbezit. Kalisz rent richting de bal. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Prodan kopt de bal weg. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz passt de bal met de wreef. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel. Głód probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gramy na Max 66%, kibicbarcelony 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gramy na Max - kibicbarcelony 1:1