Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bodzanowo huragan PDMH
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Motyka onderschept slim de pass. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak passt de bal in één keer door. Praski rent richting de bal. Praski draait met de bal, schiet en ... Wybraniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kindera kopt de bal weg. Praski heeft problemen om de bal te vangen. Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bodzanowo huragan - PDMH 0:1

12e minuut.
Oraczko heeft problemen om de bal te vangen. Piekarz rent richting de bal. Jasiejko onderschept slim de pass. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ciechacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łachacz geeft de bal voor. Gibadło controleert de bal met de borst. Oraczko rent richting de bal. Oraczko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko geeft een lange en hoge pass. Płocki is nu in balbezit. Oraczko verovert de bal door een tackle van achteren. Oraczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pytlak onderschept slim de pass. Pytlak passt de bal in één keer door. Gibadło is nu in balbezit. Oraczko verovert de bal door een tackle van achteren. Oraczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jasiejko heeft problemen om de bal te vangen. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak speelt de bal door. Praski rent richting de bal. Praski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pytlak is nu in balbezit. Stefaniak onderschept slim de pass. Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Praski is nu in balbezit. Praski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bodzanowo huragan - PDMH 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bodzanowo huragan 48%, PDMH 52%.
bodzanowo huragan - PDMH 0:2

51e minuut.
Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Wilkojański is nu in balbezit. Praski begaat een overtreding. Praski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki met een sublieme pass. Sobieszczak rent richting de bal. Oraczko onderschept slim de pass. Oraczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Oraczko is nu in balbezit. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraczko onderschept slim de pass. Oraczko haalt uit met een fantastische trap. Niedorobek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bodzanowo huragan - PDMH 1:2

76e minuut.
Jasiejko rent richting de bal. Kryszałowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszałowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Oraczko de bal. Oraczko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bodzanowo huragan - PDMH 2:2

83e minuut.
Biskupski met een sublieme pass. Oraczko is nu in balbezit. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraczko verovert de bal door een tackle van achteren. Oraczko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bodzanowo huragan 47%, PDMH 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bodzanowo huragan - PDMH 2:2