Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0103
  • Stadion: demo ks Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1397
demo ks bemowskaszajkakazk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Wąsowicz is nu in balbezit. Cejrowski is nu in balbezit. Wąsowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cejrowski onderschept slim de pass. Garboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboń geeft een hoge lob. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kulczyński met een sublieme pass. Gamer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samulewski. Samulewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Kulczyński de bal onder controle te krijgen. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke is nu in balbezit. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Miros bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboń verovert de bal door een tackle van achteren. Garboń geeft de bal voor. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
demo ks - bemowskaszajkakazk 1:0

28e minuut.
Miros geeft een lange en hoge pass. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński speelt de bal door. Daar is Rafiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wąsowicz passt de bal in één keer door. Samulewski is nu in balbezit. Samulewski passt de bal met de wreef. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
demo ks - bemowskaszajkakazk 1:1

38e minuut.
Wąsowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowicz speelt de bal door. Kuszniak is nu in balbezit. Rafiński rent richting de bal. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
demo ks - bemowskaszajkakazk 2:1

41e minuut.
Garboń verovert de bal door een tackle van achteren. Garboń probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk rent richting de bal. Kuszniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... Mełgieś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
demo ks - bemowskaszajkakazk 3:1

45e minuut.
Samulewski met een snelle inworp. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz met een sublieme pass. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demo ks 48%, bemowskaszajkakazk 52%.
demo ks - bemowskaszajkakazk 3:1

60e minuut.
Cejrowski rent richting de bal. Olechowski onderschept slim de pass. Olechowski speelt de bal door. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz haalt uit met een fantastische trap. Marszałkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wiśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowski passt de bal met de wreef. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz onderschept slim de pass. Wąsowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demo ks 51%, bemowskaszajkakazk 49%.
demo ks - bemowskaszajkakazk 3:1