Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ ŚMiGACZE
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Judycki trapt de bal weg. Balcerek kopt de bal weg. Abramowski rent richting de bal. Targoński verovert de bal door een tackle van achteren. Targoński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bielat is nu in balbezit. Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bielat heeft problemen om de bal te vangen. Toboła rent richting de bal. Toboła passt de bal in één keer door. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - ŚMiGACZE 1:0

25e minuut.
Frączyński rent richting de bal. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Frączyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Frączyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Zawała is nu in balbezit. Zawała geeft een hoge lob. Balcerek rent richting de bal. Targoński rent richting de bal. Targoński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - ŚMiGACZE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 40%, ŚMiGACZE 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - ŚMiGACZE 1:1

55e minuut.
Marynarz speelt de bal door. Balcerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerek verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - ŚMiGACZE 1:2

64e minuut.
Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj onderschept slim de pass. Tokaj geeft een hoge lob. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Pilichowski maakt een afschuwelijke overtreding. Marynarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popielski met een snel genomen vrije trap. Targoński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Toboła rent richting de bal. Lenk geeft een hoge lob. Kulisz probeert de bal aan de voet te houden. Targoński is nu in balbezit. Targoński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Judycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pilichowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marynarz met een snelle inworp. Balcerek rent richting de bal. Balcerek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Targoński is nu in balbezit. Targoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - ŚMiGACZE 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 56%, ŚMiGACZE 44%.
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - ŚMiGACZE 1:3