Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
star0707 kibicbarcelony
Normal Tactiek zw1
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Mazowiecki de bal. Mazowiecki passt de bal in één keer door. Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Przybułek heeft problemen om de bal te vangen. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk geeft de bal voor. Pestka geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych geeft een hoge lob. Mazowiecki kopt de bal weg. Kalisz is nu in balbezit. Kalisz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:1

11e minuut.
Inworp. Zając met de inworp. Daar is Prodan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:2

21e minuut.
Pestka geeft een lange en hoge pass. Daar is Szynkaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:3

24e minuut.
Bastijns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman onderschept slim de pass. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyżykowski de bal. Wyżykowski draait met de bal, schiet en ... Serjanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. Przybułek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prodan geeft de bal voor. Mazowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:4

27e minuut.
Mazowiecki is nu in balbezit. Wyżykowski onderschept slim de pass. Wyżykowski met een sublieme pass. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:5

35e minuut.
Waśków verovert de bal door een tackle van achteren. Kalisz onderschept slim de pass. Kalisz passt de bal met de wreef. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Kołaciński de bal onder controle te krijgen. Prodan is nu in balbezit. Prodan met een sublieme pass. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wichert trapt de bal weg. Prodan speelt de bal door. Klungelig pakt Kołaciński de bal. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyżykowski speelt de bal door. Ochman rent richting de bal. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serjanić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: star0707 62%, kibicbarcelony 38%.
star0707 - kibicbarcelony 0:5

51e minuut.
Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kalisz met een sublieme pass. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Prodan kopt de bal weg. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki geeft een hoge lob. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Szynkaruk de bal. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:6

60e minuut.
Szalewicz passt de bal zonder na te denken. Fąfara is nu in balbezit. Mazowiecki onderschept slim de pass. Mazowiecki schiet op doel. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:7

65e minuut.
Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Przybułek de bal. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Suchodolski speelt de bal door. Przybułek is nu in balbezit. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Waśków speelt de bal door. Ochman is nu in balbezit. Bastijns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman onderschept slim de pass. Ochman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Zając rent richting de bal. Zając speelt de bal door. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel. Wichert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Przybułek geeft een lange en hoge pass. Matejko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prodan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mazowiecki met een sublieme pass. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:8

89e minuut.
Przybułek rent richting de bal. Przybułek geeft een hoge lob. Daar is Zając, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazowiecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - kibicbarcelony 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: star0707 72%, kibicbarcelony 28%.
star0707 - kibicbarcelony 0:9