Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bemowskaszajkakazk PDMH
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Płocki rent richting de bal. Wiśniowski is nu in balbezit. Wiśniowski probeert naar een medespeler te passen. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Niedorobek trapt de bal weg. Płocki kopt de bal weg. Witaszek rent richting de bal. Witaszek haalt uit met een fantastische trap. Darniak probeert de bal aan de voet te houden. Mełgieś bokst de bal weg.

5e minuut.
Stefaniak onderschept slim de pass. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo passt de bal met de wreef. Witaszek rent richting de bal. Witaszek draait met de bal, schiet en ... Mełgieś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Olechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figurski geeft de bal voor. Daar is Płocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wołejszo verovert de bal door een tackle van achteren. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka onderschept slim de pass. Motyka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
bemowskaszajkakazk - PDMH 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bemowskaszajkakazk 50%, PDMH 50%.
bemowskaszajkakazk - PDMH 0:1

66e minuut.
Olechowski rent richting de bal. Olechowski passt de bal met de wreef. Daar is Wąsowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Miros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olechowski de bal. Stefaniak speelt de bal door. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bemowskaszajkakazk - PDMH 0:2

75e minuut.
Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszałowicz passt de bal met de wreef. Kindera geeft de bal voor. Witaszek heeft problemen om de bal te vangen. Witaszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bemowskaszajkakazk - PDMH 0:3

87e minuut.
Gibadło met een sublieme pass. Motyka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pabiański. Pabiański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bemowskaszajkakazk 49%, PDMH 51%.
bemowskaszajkakazk - PDMH 0:3