Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kibicbarcelony polska2024
zw1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten poor
solid Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prodan met een snelle inworp. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wiktorowski passt de bal in één keer door. Ciorkowski probeert de bal aan de voet te houden. Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Piechoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prodan. Prodan krijgt een gele kaart. Piechoczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piechoczek met een snel genomen vrije trap. Szopeński kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bastijns verovert de bal door een tackle van achteren. Bastijns passt de bal met de wreef. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... Czachomirski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - polska2024 1:0

24e minuut.
Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisz geeft de bal voor. Cerański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński passt de bal zonder na te denken. Pestka geeft een hoge lob. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wiktorowski is nu in balbezit. Wiktorowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pestka de bal. Pestka geeft de bal voor. Szalewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - polska2024 2:0

29e minuut.
Wiktorowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Źdźbło de bal. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz draait met de bal, schiet en ... Czachomirski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciemerych de bal onder controle te krijgen. Ruczyński geeft een hoge lob. Szalewicz met een sublieme pass. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zając kopt de bal weg. Prodan is nu in balbezit. Prodan passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisz onderschept slim de pass. Kalisz speelt de bal door. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - polska2024 3:0

40e minuut.
Wiktorowski geeft de bal voor. Szopeński is nu in balbezit. Bastijns begaat een overtreding. Szopeński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szopeński kan niet meer verder spelen. Bastijns geeft een hoge lob. Rumun komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft de bal voor. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kibicbarcelony 36%, polska2024 64%.
kibicbarcelony - polska2024 3:0

50e minuut.
Klungelig pakt Ciorkowski de bal. Kalisz met een sublieme pass. Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. Wiktorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - polska2024 4:0

55e minuut.
Rumun speelt de bal door. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan passt de bal zonder na te denken. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bożan heeft problemen om de bal te vangen. Kalisz rent richting de bal. Kalisz passt de bal met de wreef. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając verovert de bal door een tackle van achteren. Zając probeert naar een medespeler te passen. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Czachomirski bokst de bal weg. Szalewicz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Prodan is nu in balbezit. Prodan passt de bal zonder na te denken. Szalewicz met een sublieme pass. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zając zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft de bal voor. Mazowiecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - polska2024 5:0

71e minuut.
Daar is Piechoczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorkowski is nu in balbezit. Kalisz onderschept slim de pass. Kalisz met een sublieme pass. Ciemerych probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Piechoczek rent richting de bal. Prodan onderschept slim de pass. Prodan speelt de bal door. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorkowski passt de bal in één keer door. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorkowski geeft een lange en hoge pass. Prodan kopt de bal weg. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bożan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ruczyński de bal onder controle te krijgen. Rumun rent richting de bal. Rumun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Prodan geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - polska2024 6:0

81e minuut.
Grzywiński kopt de bal weg. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - polska2024 7:0

86e minuut.
Zając met een snelle inworp. Prodan geeft een hoge lob. Daar is Grzywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czachomirski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kibicbarcelony 25%, polska2024 75%.
kibicbarcelony - polska2024 7:0