Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Gliwice 28 ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ
451 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jarząbek is nu in balbezit. Setcki verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzdra is nu in balbezit. Setcki verovert de bal door een tackle van achteren. Setcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ligas verovert de bal door een tackle van achteren. Ligas passt de bal met de wreef. Struś is nu in balbezit. Struś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kulisz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Abramowski met een sublieme pass. Frączyński rent richting de bal. Frączyński passt de bal zonder na te denken. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Gliwice 28 - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 0:1

38e minuut.
Frączyński met de inworp. Tokaj rent richting de bal. Tokaj schiet op doel. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pałkowski rent richting de bal. Guścin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboła maakt een afschuwelijke overtreding. Toboła krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Gliwice 28 50%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 50%.
Piast Gliwice 28 - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 0:1

47e minuut.
Pyzdra met een sublieme pass. Toboła is nu in balbezit. Guścin verovert de bal door een tackle van achteren. Guścin draait met de bal, schiet en ... Struś probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chłodek met een harde bal richting middenveld. Toboła kopt de bal weg. Jarząbek rent richting de bal. Setcki verovert de bal door een tackle van achteren. Setcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Libiszewski trapt de bal weg. Guścin heeft problemen om de bal te vangen. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guścin verovert de bal door een tackle van achteren. Guścin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Setcki kopt de bal weg. Okrzesik probeert de bal aan de voet te houden. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Gliwice 28 40%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 60%.
Piast Gliwice 28 - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 0:1