Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garias Bydgoszcz bemowskaszajkakazk
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Bakalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz passt de bal zonder na te denken. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wąsowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ligota komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża geeft een hoge lob. Darniak rent richting de bal. Gurgul is nu in balbezit. Wojtyła rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bakalia verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalia geeft een hoge lob. Gurgul rent richting de bal. Gurgul schiet op doel. Warszczyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Musiał verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wojtyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtyła met een sublieme pass. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garias Bydgoszcz 39%, bemowskaszajkakazk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Garias Bydgoszcz - bemowskaszajkakazk 0:0

47e minuut.
Olechowski rent richting de bal. Bakalia met een sublieme pass. Kuriata speelt de bal door. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Musiał verovert de bal door een tackle van achteren. Musiał probeert naar een medespeler te passen. Darniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła onderschept slim de pass. Wojtyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garias Bydgoszcz - bemowskaszajkakazk 1:0

85e minuut.
Bakalia geeft een hoge lob. Darniak heeft problemen om de bal te vangen. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła draait met de bal, schiet en ... Mełgieś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Garias Bydgoszcz - bemowskaszajkakazk 2:0

86e minuut.
Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk passt de bal zonder na te denken. Olechowski probeert de bal met de borst te controleren. Gurgul rent richting de bal. Gurgul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garias Bydgoszcz 43%, bemowskaszajkakazk 57%.
Garias Bydgoszcz - bemowskaszajkakazk 2:0