Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Chrobrego 1405 Rebel
451 Tactiek Liberation
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
24 gemiddelde waardering 32.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Purt rent richting de bal. Purt passt de bal met de wreef. Vadim speelt de bal door. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Marczyk trapt de bal weg. Vadim met een sublieme pass. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:1

24e minuut.
Dziedzic verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśkiewicz rent richting de bal. Purt onderschept slim de pass. Purt geeft de bal voor. Iliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:2

29e minuut.
Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kaló rent richting de bal. Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vadim met een sublieme pass. Brunaccio is nu in balbezit. Brunaccio passt de bal zonder na te denken. Iliński rent richting de bal. Iliński haalt uit met een fantastische trap. Marczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przybyś geeft een lange en hoge pass. Iliński geeft een lange en hoge pass. Babiarz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kaló geeft de bal voor. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz passt de bal met de wreef. Iliński rent richting de bal. Iliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:3

39e minuut.
Minga speelt de bal door. Vadim heeft problemen om de bal te vangen. Vadim passt de bal in één keer door. Iliński rent richting de bal. Iliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babiarz rent richting de bal. Babiarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Minga probeert naar een medespeler te passen. Kaló is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bucki. Bucki krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Babiarz kopt de bal weg. Daar is Stań, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunaccio haalt uit met een fantastische trap. Stań probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iliński rent richting de bal. Iliński schiet op doel. Marczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Chrobrego 1405 73%, Rebel 27%.
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:3

50e minuut.
Stań geeft de bal voor. Daar is Kaló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaló geeft de bal voor. Iliński is nu in balbezit. Iliński schiet op doel. Marczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:4

63e minuut.
Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński verovert de bal door een tackle van achteren. Iliński passt de bal met de wreef. Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio haalt uit met een fantastische trap. Marczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Brunaccio is nu in balbezit. Brunaccio geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziedzic de bal. Vadim is nu in balbezit. Vadim geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:5

70e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Klungelig pakt Vadim de bal. Vadim speelt de bal door. Babiarz rent richting de bal. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brunaccio speelt de bal door. Vadim rent richting de bal. Vadim probeert naar een medespeler te passen. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:6

88e minuut.
Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iliński de bal. Babiarz rent richting de bal. Babiarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Chrobrego 1405 71%, Rebel 29%.
Fc Chrobrego 1405 - Rebel 0:6