Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0104
  • Stadion: gafhfj Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2749
gafhfj FC Kabany
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 24.8
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Czerembor is nu in balbezit. Czerembor probeert naar een medespeler te passen. Fałat geeft de bal voor. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Smółko speelt de bal door. Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerembor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dziamdzioła de bal. Dziamdzioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda passt de bal zonder na te denken. Czerembor rent richting de bal. Livre verovert de bal door een tackle van achteren. Livre schiet op doel. Cwojdziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola verovert de bal door een tackle van achteren. Fasola probeert naar een medespeler te passen. Majdzik rent richting de bal. Majdzik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gafhfj 61%, FC Kabany 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gafhfj - FC Kabany 0:0

51e minuut.
Inworp. Fidor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fałat is nu in balbezit. Fałat geeft de bal voor. Klungelig pakt Jędrzejak de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Smółko rent richting de bal. Smółko geeft een hoge lob. Janeczko geeft de bal voor. Livre rent richting de bal. Livre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda geeft de bal voor. Daar is Fałat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fałat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gafhfj - FC Kabany 0:1

60e minuut.
Czerembor passt de bal zonder na te denken. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko speelt de bal door. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Salamoński rent richting de bal. Salamoński passt de bal zonder na te denken. Dziamdzioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamdzioła haalt uit met een fantastische trap. Szczypiorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Czerembor kopt de bal weg. Salamoński rent richting de bal. Fałat rent richting de bal. Dziamdzioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamdzioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gafhfj - FC Kabany 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gafhfj 34%, FC Kabany 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gafhfj - FC Kabany 1:1