Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Motor Chodel Miejskie Arbuzy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Kroplewski rent richting de bal. Kroplewski haalt uit met een fantastische trap. Dobruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:1

29e minuut.
Szóstakowski passt de bal zonder na te denken. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki speelt de bal door. Kroplewski is nu in balbezit. Kroplewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:2

32e minuut.
Piwoński geeft een lange en hoge pass. Fiszer probeert de bal met de borst te controleren. Szóstakowski met een sublieme pass. Kroplewski rent richting de bal. Kroplewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:3

36e minuut.
Pałubicki geeft de bal voor. Daar is Skrzypiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroplewski is nu in balbezit. Kroplewski schiet op doel. Dobruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:4

39e minuut.
Szóstakowski passt de bal zonder na te denken. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk speelt de bal door. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroplewski schiet op doel. Dobruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kroplewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Chodel 66%, Miejskie Arbuzy 34%.
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:5

52e minuut.
Posłuszny speelt de bal door. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk met een sublieme pass. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chęcielewski geeft een hoge lob. Witucki kopt de bal weg. Piwoński rent richting de bal. Kroplewski rent richting de bal. Kroplewski haalt uit met een fantastische trap. Dobruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Przytuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:6

73e minuut.
Auguścik is nu in balbezit. Auguścik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chęcielewski de bal. Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Przytuła passt de bal in één keer door. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroplewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Michalczyk kopt de bal weg. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Kiciak is nu in balbezit. Horwat rent richting de bal. Horwat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Chodel 41%, Miejskie Arbuzy 59%.
RKS Motor Chodel - Miejskie Arbuzy 0:6