Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BYLE DO PIĄTKU Calvaria
LVI Tactiek 1002
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen good


25e minuut.
Turbuţan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

43e minuut.
Piwo rent richting de bal. Jurubeba verovert de bal door een tackle van achteren. Jurubeba geeft een hoge lob. Kavkazov springt en kopt de bal. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Calvaria 0:1

43e minuut.
Jurubeba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Krykwiński kan de bal niet met de borst controleren. Terryan is nu in balbezit. Terryan haalt uit met een fantastische trap. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kavkazov zal de hoekschop nemen. Terryan springt en kopt de bal. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BYLE DO PIĄTKU 54%, Calvaria 46%.
BYLE DO PIĄTKU - Calvaria 0:1

55e minuut.
Pokorny rent richting de bal. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński geeft een lange en hoge pass. Pleşu geeft een hoge lob. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ... Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łobodziński neemt de hoekschop. Terryan maakt een snoekduik en kopt de bal. Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Calvaria 0:2

60e minuut.
Pokorny kopt de bal weg. Civelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelli passt de bal zonder na te denken. Jurubeba is nu in balbezit. Jurubeba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Piwo passt de bal zonder na te denken. Venczel is nu in balbezit. Przygoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Calvaria 1:2

68e minuut.
Nuhs verovert de bal door een tackle van achteren. Pokorny onderschept slim de pass. Pokorny met een sublieme pass. Terryan rent richting de bal. Terryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ruta passt de bal zonder na te denken. Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba speelt de bal door. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Calvaria 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BYLE DO PIĄTKU 44%, Calvaria 56%.
BYLE DO PIĄTKU - Calvaria 1:3