Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skalpel Siewierz F.C Huta
433 Tactiek 4-4-2 Kx
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 49
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


11e minuut.
Schütze geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. del Val verovert de bal door een tackle van achteren. del Val geeft de bal voor. Kalnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Peres kopt de bal weg. Belfort heeft problemen om de bal te vangen. Belfort speelt de bal door. Florek rent richting de bal. Florek draait met de bal, schiet en ... Trindade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Florek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trindade probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu probeert naar een medespeler te passen. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Olejniczak de bal. Olejniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Yeboah kopt de bal weg. Miličković rent richting de bal. Miličković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek speelt de bal door. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven schiet op doel. Trindade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - F.C Huta 0:1

31e minuut.
Stuyven speelt de bal door. Sahnoun is nu in balbezit. Sahnoun passt de bal zonder na te denken. Florek rent richting de bal. Florek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Peres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Florek de bal. Florek probeert naar een medespeler te passen. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - F.C Huta 0:2

36e minuut.
Berdal geeft een hoge lob. Inworp. Belfort met een snelle inworp. Peres rent richting de bal. Peres geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amerio de bal. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio onderschept slim de pass. Amerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - F.C Huta 1:2

41e minuut.
Peres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəsiboğlu kopt de bal weg. Amerio is nu in balbezit. Amerio schiet op doel. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skalpel Siewierz - F.C Huta 2:2

42e minuut.
Amerio is nu in balbezit. Nəsiboğlu rent richting de bal. Amerio rent richting de bal. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Radwański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - F.C Huta 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 62%, F.C Huta 38%.
Skalpel Siewierz - F.C Huta 3:2

52e minuut.
Florek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah speelt de bal door. Sahnoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahnoun geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Kalnik de bal. Florek onderschept slim de pass. Stuyven is nu in balbezit. Stuyven schiet op doel. Trindade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Florek draait met de bal, schiet en ... Stuyven probeert de bal aan de voet te houden. Belfort is nu in balbezit. Belfort haalt uit met een fantastische trap. Trindade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skalpel Siewierz - F.C Huta 3:3

70e minuut.
Schütze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Błaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszczyk geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Olejniczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nędza passt de bal met de wreef. Peres is nu in balbezit. Peres passt de bal met de wreef. Berdal probeert naar een medespeler te passen. Belfort geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - F.C Huta 3:4

81e minuut.
Nędza met een sublieme pass. Miličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličković geeft een hoge lob. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Yeboah is nu in balbezit. Yeboah probeert naar een medespeler te passen. Huybrechts rent richting de bal. Florek onderschept slim de pass. Florek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sahnoun passt de bal met de wreef. Yeboah is nu in balbezit. Yeboah passt de bal zonder na te denken. Sahnoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahnoun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kalnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kalnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belfort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florek geeft een hoge lob. Trindade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 63%, F.C Huta 37%.
Skalpel Siewierz - F.C Huta 3:4