Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabany Rebel
424 Tactiek Liberation
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Kaló bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaló geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gawor de bal. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Rebel 0:1

8e minuut.
Łuczyński met een harde bal richting middenveld. Kaló geeft de bal voor. Łuczyński is nu in balbezit. Iliński verovert de bal door een tackle van achteren. Iliński draait met de bal, schiet en ... Szczypiorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Vadim kopt de bal weg. Fasola rent richting de bal. Kaló verovert de bal door een tackle van achteren. Kaló geeft een hoge lob. Iliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stelmaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaló. Kaló krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Purt geeft de bal voor. Daar is Babiarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiarz speelt de bal door. Iliński is nu in balbezit. Iliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Borysewicz onderschept slim de pass. Purt probeert naar een medespeler te passen. Majdzik heeft problemen om de bal te vangen. Livre is nu in balbezit. Livre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kurzynowski geeft de bal voor. Vadim probeert naar een medespeler te passen. Iliński rent richting de bal. Iliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Rebel 0:2

41e minuut.
Stelmaszewski geeft een lange en hoge pass. Gawor kopt de bal weg. Fasola probeert de bal aan de voet te houden. Brunaccio is nu in balbezit. Brunaccio passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabany 63%, Rebel 37%.
FC Kabany - Rebel 0:2

48e minuut.
Vadim kopt de bal weg. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor geeft een hoge lob. Brama kopt de bal weg. Brunaccio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fidor onderschept slim de pass. Livre is nu in balbezit. Purt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Livre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Daar is Gawor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunaccio probeert naar een medespeler te passen. Łuczyński probeert naar een medespeler te passen. Iliński rent richting de bal. Iliński draait met de bal, schiet en ... Szczypiorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Rebel 0:3

69e minuut.
Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński passt de bal in één keer door. Stelmaszewski geeft een lange en hoge pass. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kurzynowski rent richting de bal. Vadim onderschept slim de pass. Vadim passt de bal zonder na te denken. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz haalt uit met een fantastische trap. Szczypiorek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Purt bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt geeft een lange en hoge pass. Babiarz probeert de bal met de borst te controleren. Iliński rent richting de bal. Iliński schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Purt geeft de bal voor. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim passt de bal in één keer door. Daar is Babiarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Purt bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt passt de bal in één keer door. Vadim is nu in balbezit. Vadim haalt uit met een fantastische trap. Szczypiorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Rebel 0:4

89e minuut.
Szczypiorek trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaló met een snelle inworp. Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunaccio geeft een hoge lob. Szczypiorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński haalt uit met een fantastische trap. Szczypiorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Rebel 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabany 74%, Rebel 26%.
FC Kabany - Rebel 0:5