Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0104
  • Stadion: gafhfj Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2912
gafhfj Fc Chrobrego 1405
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Salamoński is nu in balbezit. Minga met een sublieme pass. Smółko kan de bal niet met de borst controleren. Papierz onderschept slim de pass. Papierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gafhfj - Fc Chrobrego 1405 0:1

7e minuut.
Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dziamdzioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziamdzioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gurgul geeft de bal voor. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Dziamdzioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziamdzioła draait met de bal, schiet en ... Marczyk bokst de bal weg.

29e minuut.
Kraśkiewicz speelt de bal door. Alszer probeert naar een medespeler te passen. Minga met een sublieme pass. Bucki is nu in balbezit. Bucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kraśkiewicz kopt de bal weg. Bucki is nu in balbezit. Soliwoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bucki kan niet meer verder spelen. Trochowski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Klungelig pakt Kręcina de bal. Kręcina geeft een hoge lob. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński rent richting de bal. Salamoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gafhfj - Fc Chrobrego 1405 1:1

41e minuut.
Salamoński onderschept slim de pass. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz met een sublieme pass. Papierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gafhfj 65%, Fc Chrobrego 1405 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gafhfj - Fc Chrobrego 1405 1:1

64e minuut.
Kraśkiewicz met een sublieme pass. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoch geeft een hoge lob. Papierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Smółko is nu in balbezit. Smółko geeft de bal voor. Soliwoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Minga is nu in balbezit. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz met een sublieme pass. Papierz rent richting de bal. Papierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gafhfj - Fc Chrobrego 1405 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gafhfj 49%, Fc Chrobrego 1405 51%.
gafhfj - Fc Chrobrego 1405 1:2