Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0104
  • Stadion: F.C Huta Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12825
F.C Huta BYLE DO PIĄTKU
4-4-2 Kx Tactiek LVI
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 42.6
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Lato geeft een lange en hoge pass. Widakuweno rent richting de bal. Met opzet legt Belfort zijn tegenspeler op de grond. Belfort is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Dastarac rent richting de bal. Dastarac geeft een lange en hoge pass. Widakuweno heeft problemen om de bal te vangen. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel. Radwański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Prijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijić geeft de bal voor. Inworp. Sahnoun met een snelle inworp. Yeboah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sahnoun is nu in balbezit. Sahnoun probeert naar een medespeler te passen. Peres probeert naar een medespeler te passen. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek schiet op doel. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Widakuweno geeft een hoge lob. Dastarac met een sublieme pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ... Radwański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - BYLE DO PIĄTKU 0:1

41e minuut.
Civelli neemt vlug de vrije trap. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel onderschept slim de pass. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - BYLE DO PIĄTKU 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 54%, BYLE DO PIĄTKU 46%.
F.C Huta - BYLE DO PIĄTKU 0:2

49e minuut.
Nuhs probeert de bal met de borst te controleren. Nuhs geeft een hoge lob. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft een lange en hoge pass. del Val kan de bal niet met de borst controleren. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - BYLE DO PIĄTKU 0:3

57e minuut.
Yeboah rent richting de bal. Yeboah probeert naar een medespeler te passen. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven onderschept slim de pass. Stuyven schiet op doel. Waczków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Nuhs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florek rent richting de bal. Nuhs begaat een overtreding. Nuhs krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lato geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olejniczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peres is nu in balbezit. Peres geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Civelli is nu in balbezit. Peres rent richting de bal. Civelli onderschept slim de pass. Civelli speelt de bal door. Widakuweno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 39%, BYLE DO PIĄTKU 61%.
F.C Huta - BYLE DO PIĄTKU 0:3