Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skalpel Siewierz Calvaria
433 Tactiek 1002
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 48.1
adequate Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen adequate


14e minuut.
Błaszczyk passt de bal met de wreef. Schütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jurubeba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurubeba geeft de bal voor. Trindade bokst de bal weg.

15e minuut.
Łobodziński met een sublieme pass. Przygoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoda passt de bal in één keer door. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Miličković is nu in balbezit. Jurubeba onderschept slim de pass. Jurubeba probeert naar een medespeler te passen. Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavkazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trindade met een harde bal richting middenveld. Jurubeba rent richting de bal. Jurubeba met een sublieme pass. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kalnik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Miličković de bal onder controle te krijgen. Kavkazov rent richting de bal. Przygoda is nu in balbezit. Przygoda draait met de bal, schiet en ... Trindade bokst de bal weg. Kalnik heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Przygoda is nu in balbezit. Przygoda speelt de bal door. Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavkazov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huybrechts de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Pleşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba geeft een lange en hoge pass. Przygoda krijgt zijn hoofd ertegen. Trindade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 73%, Calvaria 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skalpel Siewierz - Calvaria 0:0

46e minuut.
Przygoda verovert de bal door een tackle van achteren. Przygoda probeert naar een medespeler te passen. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - Calvaria 0:1

53e minuut.
Amerio heeft problemen om de bal te vangen. Jurubeba begaat een overtreding. Amerio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miličković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pleşu kopt de bal weg. Minga rent richting de bal. Amerio verovert de bal door een tackle van achteren. Amerio schiet op doel. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pokorny is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meeuws geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amerio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skalpel Siewierz - Calvaria 1:1

66e minuut.
Błaszczyk geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga begaat een overtreding. Kopa-Ostrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miličković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fontes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jurubeba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

86e minuut.
Minga geeft een lange en hoge pass. Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavkazov passt de bal in één keer door. Przygoda is nu in balbezit. Przygoda schiet op doel. Trindade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 52%, Calvaria 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skalpel Siewierz - Calvaria 1:1