Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Futbol Kalisz gafhfj
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lipień passt de bal met de wreef. Paleszewiecki rent richting de bal. Paleszewiecki passt de bal zonder na te denken. Kulhawik rent richting de bal. Kulhawik draait met de bal, schiet en ... Cwojdziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Hampel kopt de bal weg. Gorszkow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamdzioła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dziamdzioła krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dziamdzioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorszkow is nu in balbezit. Dziamdzioła onderschept slim de pass. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - gafhfj 0:1

17e minuut.
Dziamdzioła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guguła is nu in balbezit. Dziamdzioła verovert de bal door een tackle van achteren. Dziamdzioła haalt uit met een fantastische trap. Bożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - gafhfj 0:2

19e minuut.
Prochowicz geeft een hoge lob. Gurgul kopt de bal weg. Daar is Jędrzejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaferski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kręcina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda met een sublieme pass. Lipień rent richting de bal. Salamoński onderschept slim de pass. Salamoński haalt uit met een fantastische trap. Bożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dziamdzioła rent richting de bal. Dziamdzioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - gafhfj 0:3

25e minuut.
Smółko onderschept slim de pass. Smółko passt de bal zonder na te denken. Dziamdzioła is nu in balbezit. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński schiet op doel. Bożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - gafhfj 0:4

27e minuut.
Paleszewiecki speelt de bal door. Sakrajecki rent richting de bal. Hampel begaat een overtreding. Hampel krijgt een gele kaart. Sakrajecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smółko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bożek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dziamdzioła bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaferski is nu in balbezit. Kulhawik is nu in balbezit. Kręcina begaat een overtreding. Kulhawik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koszałkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kręcina geeft een hoge lob. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel geeft een hoge lob. Kaferski is nu in balbezit. Kaferski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Futbol Kalisz 57%, gafhfj 43%.
PKS Futbol Kalisz - gafhfj 0:4

74e minuut.
Koszałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński passt de bal zonder na te denken. Dziamdzioła rent richting de bal. Dziamdzioła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - gafhfj 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Futbol Kalisz 40%, gafhfj 60%.
PKS Futbol Kalisz - gafhfj 0:5