Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Motor Chodel Waleczne Serducho
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Gromada verovert de bal door een tackle van achteren. Przytuła begaat een overtreding. Gromada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Więcek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sztandera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypiec is nu in balbezit. Jemioła verovert de bal door een tackle van achteren. Jemioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - Waleczne Serducho 0:1

11e minuut.
Wyłupski is nu in balbezit. Teodorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorczyk passt de bal zonder na te denken. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Teodorczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyłupski met een snelle inworp. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk geeft een hoge lob. Przytuła probeert de bal aan de voet te houden. Jemioła rent richting de bal. Jemioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Chodel 57%, Waleczne Serducho 43%.
RKS Motor Chodel - Waleczne Serducho 0:1

72e minuut.
Przytuła geeft de bal voor. Horwat probeert de bal aan de voet te houden. Skut rent richting de bal. Horwat verovert de bal door een tackle van achteren. Horwat schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sztandera met een sublieme pass. Teodorczyk geeft een lange en hoge pass. Gromada kopt de bal weg. Horwat is nu in balbezit. Horwat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Chodel 51%, Waleczne Serducho 49%.
RKS Motor Chodel - Waleczne Serducho 0:1