Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0105
  • Stadion: Wakanda Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2818
Wakanda GKS Wisła Gdańsk
Nowa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Domuś is nu in balbezit. Chincarini onderschept slim de pass. Matamoros met een sublieme pass. Uusimaa is nu in balbezit. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap. Piekański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Soroka kopt de bal weg. Matamoros geeft een lange en hoge pass. Uusimaa is nu in balbezit. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap. Piekański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - GKS Wisła Gdańsk 1:0

23e minuut.
Inworp. Matamoros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chincarini rent richting de bal. Chincarini draait met de bal, schiet en ... Piekański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - GKS Wisła Gdańsk 2:0

40e minuut.
Macé geeft een hoge lob. Daar is Domuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap. Maliniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - GKS Wisła Gdańsk 3:0

42e minuut.
Matović passt de bal met de wreef. Chincarini is nu in balbezit. Chincarini passt de bal zonder na te denken. Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusimaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Soroka rent richting de bal. Pinjatić verovert de bal door een tackle van achteren. Pinjatić met een sublieme pass. Chincarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chincarini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakanda 39%, GKS Wisła Gdańsk 61%.
Wakanda - GKS Wisła Gdańsk 3:0

46e minuut.
Ezilmez komt het veld opgelopen. Değirmendere komt het veld opgelopen. Víg komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Samarone met een sublieme pass. Piekański met een sublieme pass. Matović geeft een hoge lob. Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusimaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz rent richting de bal. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Samarone heeft problemen om de bal te vangen. Chincarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chincarini met een sublieme pass. Uusimaa rent richting de bal. Uusimaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - GKS Wisła Gdańsk 4:0

68e minuut.
Değirmendere is nu in balbezit. Değirmendere passt de bal met de wreef. Lacroix rent richting de bal. Soroka onderschept slim de pass. Soroka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap. Dolguetta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - GKS Wisła Gdańsk 4:1

74e minuut.
Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Samarone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samarone krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pinjatić kopt de bal weg. Matović speelt de bal door. Klungelig pakt Maliniak de bal. Chincarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chincarini schiet op doel. Piekański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakanda 54%, GKS Wisła Gdańsk 46%.
Wakanda - GKS Wisła Gdańsk 4:1