Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bakłażany GoalBusters
Normal Tactiek NEW
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 30.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Małyszek speelt de bal door. Daar is Oleszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łeptuch onderschept slim de pass. Łeptuch haalt uit met een fantastische trap. Jończy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - GoalBusters 0:1

21e minuut.
Studnicki verovert de bal door een tackle van achteren. García Sendín onderschept slim de pass. García Sendín passt de bal zonder na te denken. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Łaszczewski de bal. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki passt de bal met de wreef. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Łeptuch met een sublieme pass. Daar is Wujaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Jończy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - GoalBusters 0:2

33e minuut.
Şahiner onderschept slim de pass. García Sendín rent richting de bal. García Sendín passt de bal met de wreef. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Oleszko probeert naar een medespeler te passen. Księżyc heeft problemen om de bal te vangen. Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ochódzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Şahiner de bal. Şahiner passt de bal zonder na te denken. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jończy met een sublieme pass. Małyszek rent richting de bal. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszko haalt uit met een fantastische trap. Lenczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Şahiner is nu in balbezit. Şahiner passt de bal zonder na te denken. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ... Jończy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - GoalBusters 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bakłażany 63%, GoalBusters 37%.
Fc Bakłażany - GoalBusters 0:3

57e minuut.
Białożyński geeft een hoge lob. Łeptuch is nu in balbezit. Ankowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ankowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Reyer is nu in balbezit. Czaplewski rent richting de bal. Reyer speelt de bal door. Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Łaszczewski passt de bal zonder na te denken. García Sendín is nu in balbezit. García Sendín probeert naar een medespeler te passen. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bakłażany 55%, GoalBusters 45%.
Fc Bakłażany - GoalBusters 0:3