Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Buraks Legia Pany
Normal Tactiek Dyziotact
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Słupik rent richting de bal. Słupik probeert naar een medespeler te passen. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk schiet op doel. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - Legia Pany 0:1

4e minuut.
Bachleda rent richting de bal. Pisarczyk onderschept slim de pass. Pisarczyk passt de bal in één keer door. Gnat heeft problemen om de bal te vangen. Gnat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kwast rent richting de bal. Szczupak verovert de bal door een tackle van achteren. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Buraks - Legia Pany 1:1

22e minuut.
Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk passt de bal met de wreef. Gnat rent richting de bal. Gnat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gackowski de bal onder controle te krijgen. Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tarachulski passt de bal met de wreef. Nowacki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bączek. Bączek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 61%, Legia Pany 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Buraks - Legia Pany 1:1

47e minuut.
Gnat rent richting de bal. Ulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat onderschept slim de pass. Gnat haalt uit met een fantastische trap. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - Legia Pany 1:2

60e minuut.
Słupik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chojanecki rent richting de bal. Chojanecki passt de bal in één keer door. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bachleda probeert de bal aan de voet te houden. Kwast is nu in balbezit. Chojanecki begaat een overtreding. Chojanecki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Krasucki met een snelle inworp. Tarachulski met een sublieme pass. Słupik geeft de bal voor. Daar is Gnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Słupik met een sublieme pass. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachleda is nu in balbezit. Gnat verovert de bal door een tackle van achteren. Gnat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Słupik speelt de bal door. Szczupak is nu in balbezit. Gnat onderschept slim de pass. Gnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - Legia Pany 1:3

89e minuut.
Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat passt de bal zonder na te denken. Pisarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - Legia Pany 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 58%, Legia Pany 42%.
The Buraks - Legia Pany 1:4