Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweinland FC GLUT
1 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Piekutowski met een sublieme pass. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach passt de bal met de wreef. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweinland FC - GLUT 0:1

9e minuut.
Tupczyński rent richting de bal. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski passt de bal in één keer door. Bałecki rent richting de bal. Bałecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach passt de bal zonder na te denken. Bałecki rent richting de bal. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Wilmowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweinland FC - GLUT 0:2

32e minuut.
Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zagórski rent richting de bal. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweinland FC 56%, GLUT 44%.
Schweinland FC - GLUT 0:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeski met een snelle inworp. Korwin met een sublieme pass. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Majkowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Szramka met een sublieme pass. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Korwin verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin met een sublieme pass. Falkowski met een sublieme pass. Bałecki rent richting de bal. Bałecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweinland FC 38%, GLUT 62%.
Schweinland FC - GLUT 0:2