Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GoalBusters GKS Wisła Gdańsk
NEW Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


23e minuut.
Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch rent richting de bal. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GoalBusters - GKS Wisła Gdańsk 1:0

25e minuut.
Şahiner met een sublieme pass. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk passt de bal met de wreef. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Reyer geeft de bal voor. Domuś is nu in balbezit. Wujaszczyk onderschept slim de pass. Wujaszczyk schiet op doel. Azulewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Domuś met een sublieme pass. Soroka is nu in balbezit. García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka onderschept slim de pass. Soroka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín is nu in balbezit. García Sendín passt de bal zonder na te denken. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch haalt uit met een fantastische trap. Piekański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekański met een sublieme pass. Şahiner rent richting de bal. Şahiner passt de bal zonder na te denken. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoalBusters 35%, GKS Wisła Gdańsk 65%.
GoalBusters - GKS Wisła Gdańsk 1:0

50e minuut.
Ochódzki probeert naar een medespeler te passen. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch speelt de bal door. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Şahiner de bal. García Sendín rent richting de bal. García Sendín speelt de bal door. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Kuziak de bal. Kuziak geeft de bal voor. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GoalBusters - GKS Wisła Gdańsk 1:1

71e minuut.
Gołaszewski passt de bal zonder na te denken. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín begaat een overtreding. García Sendín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoalBusters 40%, GKS Wisła Gdańsk 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GoalBusters - GKS Wisła Gdańsk 1:1