Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bakłażany Wakanda
Normal Tactiek Nowa
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 27.9
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Uusimaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Uusimaa draait met de bal, schiet en ... Jończy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Wakanda 0:1

14e minuut.
Matović is nu in balbezit. Matović speelt de bal door. Chincarini rent richting de bal. Chincarini probeert naar een medespeler te passen. Bimber is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rępalski geeft de bal voor. Inworp. Matović met de inworp. Ezilmez rent richting de bal. Ezilmez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Wakanda 0:2

32e minuut.
Ezilmez is nu in balbezit. Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chincarini is nu in balbezit. Chincarini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chincarini rent richting de bal. Chincarini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Wakanda 0:3

40e minuut.
Matamoros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bimber de bal. Uusimaa is nu in balbezit. Uusimaa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Uusimaa is nu in balbezit. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Wakanda 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bakłażany 66%, Wakanda 34%.
Fc Bakłażany - Wakanda 0:4

46e minuut.
Víg komt het veld opgelopen. Değirmendere komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Matović kopt de bal weg. Daar is Gałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamoros probeert naar een medespeler te passen. Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Matamoros onderschept slim de pass. Matamoros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oleszko de bal. Chincarini is nu in balbezit. Chincarini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić geeft een hoge lob. Bimber rent richting de bal. Uusimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rępalski kan de bal niet met de borst controleren. Matamoros rent richting de bal. Matamoros haalt uit met een fantastische trap. Jończy probeert wanhopig de bal te grijpen. Rępalski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Wakanda 0:5

86e minuut.
Rępalski trapt de bal weg. Matović probeert de bal met de borst te controleren. Małyszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małyszek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bakłażany 55%, Wakanda 45%.
Fc Bakłażany - Wakanda 0:5