Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0105
  • Stadion: GLUT Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2420
GLUT Legia Pany
433 Tactiek Dyziotact
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Przyłuski de bal. Krasucki rent richting de bal. Przyłuski begaat een overtreding. Przyłuski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kulewski geeft een lange en hoge pass. Kossok heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski draait met de bal, schiet en ... Midlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUT - Legia Pany 1:0

18e minuut.
Pisarczyk passt de bal met de wreef. Gnat is nu in balbezit. Falkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gnat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gnat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GLUT - Legia Pany 1:1

30e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast passt de bal in één keer door. Gnat is nu in balbezit. Gnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUT - Legia Pany 1:2

39e minuut.
Piekutowski passt de bal met de wreef. Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal in één keer door. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Pisarczyk onderschept slim de pass. Pisarczyk met een sublieme pass. Gnat rent richting de bal. Gnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUT - Legia Pany 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUT 49%, Legia Pany 51%.
GLUT - Legia Pany 1:3

49e minuut.
Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski geeft een lange en hoge pass. Przyłuski kopt de bal weg. Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeski met een snelle inworp. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUT - Legia Pany 2:3

68e minuut.
Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Kossok met een sublieme pass. Krasucki heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Falkowski speelt de bal door. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski geeft een hoge lob. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Klungelig pakt Falkowski de bal. Słupik rent richting de bal. Słupik passt de bal zonder na te denken. Bałecki rent richting de bal. Bałecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUT 49%, Legia Pany 51%.
GLUT - Legia Pany 2:3