Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweinland FC The Buraks
1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Szramka onderschept slim de pass. Szramka passt de bal met de wreef. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Zagórski rent richting de bal. Bachleda begaat een overtreding. Zagórski raakt geblesseerd tijdens het duel. Casaccia met een snel genomen vrije trap. Żebro speelt de bal door. Chojanecki is nu in balbezit. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweinland FC - The Buraks 1:0

31e minuut.
Gackowski probeert naar een medespeler te passen. Bubel heeft problemen om de bal te vangen. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski haalt uit met een fantastische trap. Tupczyński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bubel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zgrzęda met een snelle inworp. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Szczupak met de inworp. Suliński controleert de bal met de borst. Suliński geeft een lange en hoge pass. Zabadeusz heeft problemen om de bal te vangen. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ... Wilmowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Niewiadomski passt de bal in één keer door. Daar is Żebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebro geeft een hoge lob. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bubel is nu in balbezit. Szramka onderschept slim de pass. Szramka speelt de bal door. Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweinland FC 41%, The Buraks 59%.
Schweinland FC - The Buraks 1:0

57e minuut.
Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski passt de bal met de wreef. Daar is Korwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Casaccia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowacki met de inworp. Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski geeft een hoge lob. Wilmowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szramka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweinland FC 50%, The Buraks 50%.
Schweinland FC - The Buraks 1:0